<Ant Seg>
Maig  2019
DlDmDcDjDvDsDg
   
   

Conclusions del III Congrés Internacional d`Art Efímer

Aquesta pàgina ha estat traduïda automàticament amb
Google Translate ™. Per veure la versió original clica aquí.

Finalitzades les intervencions de les delegacions dels Diferents Llocs d'Espanya i Països Participants CABLEJAT extreure, donar forma Sobre el Paper i paràgraf Que quedi constància duradora, les Conclusions a les que s'han arribat En Aquest III Congrés Internacional d'Art en Efímer celebrat Ponteareas, I Que Seguidament exposem:

  1. La caiguda de Conveniència REUNIR cert Temps de Diferents Llocs i / o Països on hi ha una tradició assentada de CREAR Tapets, Catifes (horitzontals o verticals) amb Materials Diversos de vida i Molt limitada (efímer).
  2. El Tràfec a Que this convivència genera idees florerías resultar beneficiós Molt de Nous Sistemes Per La Creació patrons I des de la caiguda de renunciar, un pel natiu MÉS genuí i.
  3. El Fruit d'una de Diferents Exposició Col · lectiva creacions procedents de diferents llocs, com als carrers de l'efectuada Ponteareas patró de la processó del Corpus, per sempre enriqueix la de conjunt abans Exposat en els apartats 1. i 2 º.
  4. Manifestar la Vulnerabilitat i el Risc a La que dv exposades AQUESTES creacions ARTESANALS, a Vegades amb Segles de tradició en alguns Llocs Per Manca de continuïtat i la Absència d'Ajuts i / o subvencions Que permetin pal · liar Els Que MOLTS comporta Despeses de factura.
  5. Dur a Les nostres autoritats de convenciment i de persones en general, per Conferències, Cursos, Llibres, Fullets, etc. entenguin i comprenguin paràgraf Que Aquell Qui Es FA paràgraf Esforç Immens una durada tan limitada en el temps i Que a. Vegades no és en justa dimensió valorada de
  6. La part Declaració Per dels organismes competents declarar Nacionals de COM AQUESTA artesania Cultural Patrimoni Etnogràfic de Qualitat i (Per EXEMPLE: Els números de Festa d'Interès Turístic, a Espanya), i la institució Buscant activament en els Internacionals, Com, UNESCO, Patrimoni Mundial, Cultural COM Proclamació Immaterial de la Humanitat, la integració en Projectes a Que puguin Gaudir del plaer. AQUESTES assumpcions elevarien notablement Per Acceptació per part del consumidor orientada Despesa Treball i això genera confecció of this pisos d'art.
  7. Defensar, principalment en els mitjans de comunicació social: premsa, ràdio i TV. la Creació de certàmens, concursos, congressos i EXPOSICIONS Per Que Tinguin finalitat exaltar i l'art efímer de catifes, Tapets i arcs.
  8. Publicar, Sempre Que sigui Possible, referències d'un art efímer aquest, posant Manifest de les Tradicions en les Que Es Basa la pèrdua I Que suposa de DESAPARICIÓ element substancial de Com de l'etnografia Pròpia.
  9. Considereu la Conveniència d'una Confederació CREAR Federation / nacional / internacional de pobles / ciutats / Països a Los Que Haia Tradició this paràgraf Que l'efímer art MÉS adquireixi caiguda Chávez importància.

Apartats Estós, aquesta part exposem Com a final del III Congrés Internacional d'Art a la Vila de Efímer celebrat Ponteareas, were Per sabor Totes les delegacions exclusió des acceptades Afegir Assistents a l'esdeveniment i Fets Públics Per El president de la mesa.

Ponteareas, 3 de junio de 2010
Estanislao Fernández de la Cigoña y Núñez
Presidente de la Mesa del III Congreso Internacional de Arte Efímero

Amb la Col┬Ělaboració de:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Copyright © 2012 - IV Congrés Internacional d'Art Efímer